Contacteer ons via Whatsapp
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Jouw techneuten, ons platform

"Wij leiden op, wij stellen te werk! 0880101300
#sterk in Installatiewerk, Bouw/Infra, Proces- en Maakindustrie."

CV zoeken

Bekijk ons ruime aanbod aan kandidaten!

Over ons

Bent u als werkgever juist op zoek naar nieuw talent voor uw bedrijf? Dan drinken wij graag een kopje koffie met u om te bepalen of wij voor uw organisatie de ideale professional in ons bestand hebben en staat ook uw vacature installatietechniek binnenkort op onze site. Voor meer informatie belt u met één van onze consultants of neemt u contact met ons op via het contactformulier op onze website.

 

Wilt u direct al aan tafel met de juiste techneut?. Razendsnel.

Bespaar tijd en moeite.U wilt niet full-time bezig zijn om de beste techneut voor de baan te vinden. Met de eenvoudige en krachtige platform van De Technische Detacheerder kunt u snel de juiste techneut vinden, en wij zullen een gesprek voor u inplannen. Uiteraard zullen wij eerst een her-screening doen alvorens u de betreffende techneut komt te spreken.

 

Onze missie

De Technische Detacheerder is een organisatie in beweging met een eigen identiteit, een heldere manier van werken, een persoonlijke benadering en respect voor iedereen. Wij hechten waarde aan integriteit. Wij zijn kritisch en continu op zoek naar verbetering. In de samenwerking met onze relaties zoeken we altijd doelgericht naar de optimale win-win situatie. Onze missie is dan ook vakkundige techneuten in de installatietechniek bij erkende installateurs te werk stellen.

Kandidaten

Installatietechniek

Ontdek meer

Kandidaten

Werktuigbouwkunde

Ontdek meer

Kandidaten

Elektrotechniek

Ontdek meer

Functie
©De Technische Detacheerder B.V. - 2024
De Technische Detacheerder B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.