Contacteer ons via Whatsapp
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Snel zoeken

Maak je dromen waar
Bekijk ons aanbod aan kandidaten!

Academy

De Technische Detacheerder BV heeft een op maat gemaakte Academy.

Jij stelt het plan op

Medewerkers pakken daarin de regie over hun ontwikkeling. Ze stellen zelf een plan op. Wel in samenwerking met hun leidinggevende, maar zij zijn zelf de regisseur.’ In 2017 begon De Technische Detacheerder als technisch detacheerder. Vandaag de dag leveren wij direct waarde door individuen op te leiden. Bij ons hebben individuen opleidingsbudgetten beschikbaar, waar uit geput mag worden.

Wij zijn een werkgever in de techniek met gerenommeerde klanten in de Installatietechniek, Bouw/Infra, proces- en maakindustrie.

Doordat onze medewerkers zich continu ontwikkelen kunnen we onze klanten steeds beter ondersteunen bij hun transitie naar een nieuwe technische revolutie. Onze klanten gebruiken technisch gereedschap om hun producten verder te ontwikkelen; bij De Technische Detacheerder BV gebruiken wij technische en persoonlijke trainingen om onze medewerkers te ontwikkelen.

Wij blijven investeren

Onze opleidingspartner Edubookers beschikt over een zeer ruim aanbod van trainingen (>70.000 leerproducten) en werkt samen met de beste opleiders in Nederland. Met Edubookers kan je je hard-skills ontwikkelen. Denk aan ROVC trainingen, een verdiepende lascursus, een AutoCAD cursus of een training elektrisch schakelen.

Ben je een collega van ons dan heb je toegang tot onze Academy en kan je dus kiezen uit een ruim assortiment dat aansluit op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vragen? Neem contact met ons op

Neem contact op

Schrijf je hier in voor je opleiding!

©De Technische Detacheerder B.V. - 2024
De Technische Detacheerder B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.