werving

De werving maakt ons uniek

Het onderscheidend vermogen van De Technische Detacheerder uit zich in onze kennis en uitgebreide kandidatennetwerk techneuten in de installatietechniek
Op basis van de behoefte van onze klanten werft De Technische Detacheerder, proactief en doel(groep) gericht, altijd voldoende techneuten met de juiste kwalificaties, nu en in de toekomst.
Om effectief te werven, onderzoeken we wat onze doelgroepen motiveert. Dagelijks zoeken en werven de consultants installatietechniek van De Technische Detacheerder actief op de vacaturebanken. Maar omdat De Technische Detacheerder ook onder de beschikbare (werkende) techneuten in de branche bekent staat als betrouwbaar en een bureau met veel mogelijkheden krijgen wij dagelijks vele goede sollicitanten binnen middels onze website.

Hierdoor hebben wij altijd voldoende gekwalificeerde techneuten in de installatietechniek beschikbaar. Ruim 80% van de werkzoekenden in Nederland gebruikt het internet bij het zoeken naar een baan. Via social media en met een goede persoonlijke toelichting op de vestiging enthousiasmeren wij kandidaten voor onze vacatures. De inzet van onze lokale vestiging in Amsterdam en onze online activiteiten maken dat wij altijd snel en efficiënt de juiste kandidaten voor kunnen stellen.

Onze positie onder sollicitanten evalueren wij constant door voortdurend na te denken over vernieuwende concepten en oplossingen die aansluiten op de veranderende vraag van de markt. Continu verbeteren is wat wij dagelijks in onze werkzaamheden doorvoeren.

 

certificering

De Technische Detacheerder BV

Graftermeerstraat 63b
2131 AB, Hoofddorp

contact opnemen